Persbericht

Expositie ‘Salon 2019’ zet uiteenlopende succesvolle illustratoren in de schijnwerpers

Van 27 oktober tot en met 10 november wordt het veelzijdige werk van elf bekende Nederlandse illustratoren tentoongesteld in Galerie Weesperzijde in Amsterdam. Kajsa Blomberg (kbizz creative talents) wil de talenten waar zij al jaren mee werkt op deze manier een podium bieden.

Tijdens Salon 2019 wordt er bestaand en nieuw werk geëxposeerd van Jet Boeke, Floor Rieder, Loes Riphagen, Jill Schirnhofer, Noëlle Smit, Geertje Aalders, Eva Gans, Sylvia van Ommen en Marenthe Otten, Peter van Straaten en Sieb Posthuma. Dit levert een zeer gevarieerde tentoonstelling op van kinderboekenillustraties tot cartoons en illustraties in dagbladen. De expositie maakt het voor iedereen mogelijk om de kunst van de succesvolle illustratoren te bezichtigen en een groot deel van de originele werken wordt te koop aangeboden.

Salon 2019 is een nieuw initiatief van Kajsa Blomberg en Maarten de Boer (Galerie Weesperzijde). Galerie Weesperzijde (Weesperzijde 94, 1091 EK Amsterdam) is dagelijks geopend van 12.00-19.00 en voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie over de expositie of de exposanten kunt u contact opnemen met Kajsa Blomberg via kajsa@kbizz.nl of de website www.kbizz.nl raadplegen.


salon 2019
download beeldmateriaal

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Persochtend
Speciaal voor een selecte groep geïnteresseerden organiseren wij op vrijdag 25 oktober 2019 om 11.00 een persochtend in Galerie Weesperzijde. Tijdens deze bijeenkomst bestaat de gelegenheid om de aanwezige illustratoren te interviewen en de expositie te bezichtigen voorafgaand aan de opening. Wilt u deelnemen aan deze persochtend of heeft u andere vragen? Neem contact op met Kajsa Blomberg  via kajsa@kbizz.nl of 0622403955.