Salon 2019

27 oktober t/m 10 november 2019
Galerie Weesperzijde in Amsterdam

Salon 2019 is een bijzondere expositie van het veelzijdige werk van elf bekende Nederlandse illustratoren die door Kajsa Blomberg worden vertegenwoordigd: Jet Boeke, Floor Rieder, Loes Riphagen, Jill Schirnhofer, Noëlle Smit, Geertje Aalders, Eva Gans, Sylvia van Ommen, Marenthe Otten, Peter van Straaten en Sieb Posthuma. Dit levert een gevarieerde tentoonstelling op van kinderboekenillustraties tot cartoons en illustraties in dagbladen. Tijdens de expositie is het niet alleen mogelijk om de illustraties te bewonderen, een groot deel van de werken is te koop.

Volg kbizz op instagram

Zomer 2018

Recente projecten, evenementen, boeken en een tentoonstelling in Seoul: in de nieuwsbrief van juni 2018 lees je er alles over.

Herfstnieuws

Dit najaar zijn er weer veel mooie evenementen, lees meer hierover in de nieuwsbrief van oktober 2017.

Zomernieuws

Lees hier de kbizz zomernieuwsbrief 2017.

Coco de film, nijntje op de fiets en meer

Lees in de nieuwsbrief van februari alles over de nieuwe theatervoorstelling nijntje op de fiets, de filmopnames van 100% Coco en andere projecten van kbizz.

Bewaren

Bewaren

Peter van Straaten wint Inktspotprijs 2016

Peter van StraatenPeter van Straaten won de Inktspotprijs 2016, de jaarlijkse prijs voor de beste politieke tekening van het jaar. De winnende tekening verscheen op 3 november 2015 in de Volkskrant, het  juryrapport staat op de site van Pers en Prent.

 

Herfstnieuws

Lees het laatste kbizz nieuws in de herfstnieuwsbrief.

Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je in en ontvang elke drie maanden de kbizz nieuwsbrief.

Ik zou wel een kindje lusten

Ivoorstelling Joes k zou wel een kindje lusten is een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters. Joes Boonen speelt en zingt een dag uit het leven van de krokodil, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio en Dorothée de Monfreid.

De voorstelling is geproduceerd door Klein Amsterdam Producties. Boekingen en info via Bureau Vanaf2.

 

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Kbizz en de auteurs, artiesten en illustratoren die zij vertegenwoordigt? Schrijf je in en ontvang elke drie maanden de Kbizz nieuwsbrief.

Lees de laatste nieuwsbrief.