Mooi werk verdient het om gedeeld te worden

Eva Gans - klassiek tekenconcertGelukkig worden er nog altijd hele mooie dingen gemaakt! En mooi werk verdient het om gedeeld te worden, dus lees de meest recente nieuwsbrief.

Een nieuwsbrief vol inspiratie

Lees de speciale nieuwsbrief, die net voor Pasen is verstuurd. Met filmpjes ter inspiratie, creatieve doe-dingen en andere mooie filmpjes die ik graag met jullie wil delen. Zoals een terugblik met een bijzonder interview met Peter van Straaten (“de natuur biedt troost”) en een filmpje van Sieb Posthuma.

Voorjaarsnieuws 2020

Voorjaarnieuws van kbizz: over projecten die de wereld letterlijk en figuurlijk een beetje mooier kleuren in deze onzekere tijden.

Salon 2019

27 oktober t/m 10 november 2019
Galerie Weesperzijde in Amsterdam

Salon 2019 is een bijzondere expositie van het veelzijdige werk van elf bekende Nederlandse illustratoren die door Kajsa Blomberg worden vertegenwoordigd: Jet Boeke, Floor Rieder, Loes Riphagen, Jill Schirnhofer, Noëlle Smit, Geertje Aalders, Eva Gans, Sylvia van Ommen, Marenthe Otten, Peter van Straaten en Sieb Posthuma. Dit levert een gevarieerde tentoonstelling op van kinderboekenillustraties tot cartoons en illustraties in dagbladen. Tijdens de expositie is het niet alleen mogelijk om de illustraties te bewonderen, een groot deel van de werken is te koop.

Volg kbizz op instagram

Zomer 2018

Recente projecten, evenementen, boeken en een tentoonstelling in Seoul: in de nieuwsbrief van juni 2018 lees je er alles over.

Herfstnieuws

Dit najaar zijn er weer veel mooie evenementen, lees meer hierover in de nieuwsbrief van oktober 2017.

Zomernieuws

Lees hier de kbizz zomernieuwsbrief 2017.

Coco de film, nijntje op de fiets en meer

Lees in de nieuwsbrief van februari alles over de nieuwe theatervoorstelling nijntje op de fiets, de filmopnames van 100% Coco en andere projecten van kbizz.

Bewaren

Bewaren

Peter van Straaten wint Inktspotprijs 2016

Peter van StraatenPeter van Straaten won de Inktspotprijs 2016, de jaarlijkse prijs voor de beste politieke tekening van het jaar. De winnende tekening verscheen op 3 november 2015 in de Volkskrant, het  juryrapport staat op de site van Pers en Prent.