Theaterproducties

Klein Amsterdam Producties

In 2014 is Kbizz een samenwerkingsverband aangegaan met Peter Lanting van Theaterbureau Vanaf2. Het resultaat is Klein Amsterdam Producties, dat zich ten doel stelt om culturele projecten te ontwikkelen en te produceren. Er worden concepten bedacht waaraan de juiste artiesten en creatieven worden gekoppeld. Dit kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. Belangrijke kenmerken zijn innovatie, breed bereik en toegankelijkheid. De twee bedrijven werken al langere tijd samen, vanwege artiesten waarvoor Kbizz de zakelijke belangen behartigt en Vanaf2 de boekingen regelt. In Klein Amsterdam Producties bundelen Kbizz en Vanaf2 hun kracht en expertise.

Neem contact op met Theaterbureau Vanaf2 voor boekingen.

Recente producties

 • nijntje op de fiets
  nijntje op de fiets is geïnspireerd op de boeken van Dick Bruna. De voorstelling wordt gespeeld in een vrolijk decor, waarin de wereld van nijntje, leuke liedjes en de herkenbare tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen. De voorstelling wordt gespeeld door Femke Hermans.
 • Voorstelling Dikkie Dik en de taartDikkie Dik en de taart
  Een interactieve voorstelling voor peuters en kleuters, gebaseerd op de avonturen van Dikkie Dik, de beroemdste kat van Nederland. Deze solo voorstelling wordt afwisselend gespeeld door Joes Boonen en Mariska Simon.
 • Voorstelling Gonnie & vriendjesGonnie en vriendjes
  Een poppenvoorstelling van Jogchem Jalink, gebaseerd op de Gonnie-boekjes van Olivier Dunrea.
 • voorstelling JoesIk zou wel een kindje lusten
  Een vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio en Dorothée de Monfreid. Actrice Joes Boonen speelt deze voorstelling.

Bewaren